Het is mogelijk om een kunstwerk te laten maken. Tot en met mei kun je jouw verzoeken en ideeën indienen, zodat ik me meer kan richten op het ontwikkelen van mijn stijl. Er zijn nog 3 plekken beschikbaar dit jaar. Je kunt je nu inschrijven en na mei 2024 zal ik laten weten wie er geselecteerd is.

Werkwijze

Om je in te schrijven, lever je je naam, gegevens en foto’s aan (van paarden, personen, toe te voegen items, thema’s). Vermeld ook een korte motivatie: een inleiding over jezelf en het werk dat je wilt laten maken, wat je van mij verwacht en wat je verwacht van het werk. Stuur dit in via het onderstaande formulier. Als je geselecteerd wordt, neem ik contact met je op. We plannen vervolgens een Zoom-gesprek om je opdracht te bespreken. Het tarief voor een kunstwerk ligt momenteel tussen de 2600 euro en 12.000 euro. Kosten worden bepaald op basis van mijn ontwerp, de gewenste grootte, complexiteit van het werk, budget en je beschikbare ruimte.

Kleintje kunst

Voor (toekomstige) verzamelaars met een beperkt budget is er de mogelijkheid om een pitch in te dienen voor een olieverfschets op paneel, genaamd “Kleintje Kunst”. Deze olieverf schetsen worden gemaakt op een paneel van maximaal 20 x 30 cm en worden naar jou verzonden zodra ze klaar zijn. De kosten hiervoor zijn momenteel vastgesteld op 500 euro (met een kunstwaarde van 900 euro volgens de kunstenaarsfactor). Belangrijk: Er wordt geen lijst bijgeleverd.

nl_NL