Om te doen wat je doet, wees wie je bent en leef voor wat je creëert. Dat is mijn missie, mijn droom maar ook mijn realiteit. Mijn gegeven talent gebruiken om kunstwerken te maken van uitstekende kwaliteit, die de tand des tijds doorstaan en als een aanwinst in ieders huis zullen worden beschouwd. Iets om te koesteren. Om te kunnen zeggen: ‘Ik ben een kunstenaar!’ Met elke vezel van mijn wezen, in hart en nieren.

Als kunstenaar is mijn creativiteit mijn levensadem. Het is wat me drijft en inspireert. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn talent te uiten en mijn visie tot leven te brengen. Of het nu schilderen, beeldhouwen, fotografie of een andere vorm van kunst is, ik ben constant bezig met het verkennen van nieuwe technieken en het ontwikkelen van mijn vaardigheden.

Maar het leven van een kunstenaar is niet altijd gemakkelijk. Het vergt toewijding, doorzettingsvermogen en een dikke huid. Kunst is subjectief en niet iedereen zal mijn werk waarderen. Maar dat weerhoudt me er niet van om mijn passie te volgen. Ik geloof dat kunst de kracht heeft om emoties op te roepen, mensen te verbinden en de wereld een beetje mooier te maken.

Wanneer ik aan het creëren ben, ben ik volledig in mijn element. Het is een vorm van meditatie, een manier om mijn gedachten te verzetten en mijn ziel te voeden. Ik voel me levend en vrij. Het is alsof ik een stukje van mezelf in elk kunstwerk leg dat ik maak.

Maar mijn werk eindigt niet bij het voltooien van een kunstwerk. Ik wil dat mijn creaties een blijvende indruk achterlaten. Ik wil dat mensen er elke dag van kunnen genieten, dat het een gespreksonderwerp wordt, dat het een deel van hun leven wordt. Daarom besteed ik veel aandacht aan de kwaliteit van mijn werk. Ik gebruik alleen de beste materialen en zorg ervoor dat elk detail klopt.

Als kunstenaar is het ook belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en te blijven leren. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratiebronnen, bezoek tentoonstellingen en lees boeken over kunstgeschiedenis. Ik geloof dat je nooit uitgeleerd bent en dat er altijd ruimte is voor groei.

Leven voor wat je creëert is niet altijd gemakkelijk, maar het is de moeite waard. Het is mijn passie, mijn roeping. En ik ben vastbesloten om mijn droom te blijven volgen, ongeacht de uitdagingen die op mijn pad komen. Want ik ben een kunstenaar, met elke vezel van mijn wezen, in hart en nieren.

nl_NL