Om te doen wat je doet, wees wie je bent en leef voor wat je creëert. Dat is mijn missie, mijn droom maar ook mijn realiteit. Mijn gegeven talent gebruiken om kunstwerken te maken van uitstekende kwaliteit, die de tand des tijds doorstaan en als een aanwinst in ieders huis zullen worden beschouwd. Iets om te koesteren. Om te kunnen zeggen: ‘Ik ben een kunstenaar!’ Met elke vezel van mijn wezen, in hart en nieren.

Als kunstenaar is het niet altijd gemakkelijk om je weg te vinden in de wereld. Het vergt moed, doorzettingsvermogen en een onuitputtelijke passie. Maar het is het allemaal waard. Het is een leven vol creativiteit, expressie en vrijheid.

Als ik aan het werk ben, voel ik me volledig in mijn element. Ik laat mijn gedachten de vrije loop en laat mijn handen het werk doen. Elke penseelstreek, elke kleurkeuze is een uitdrukking van mijn innerlijke wereld. Het is een manier om mezelf uit te drukken, om mijn emoties en ideeën tot leven te brengen.

Maar het leven van een kunstenaar is niet alleen maar schilderen en creëren. Het is ook een leven vol uitdagingen en onzekerheden. Het vinden van inspiratie, het omgaan met kritiek en het vinden van een balans tussen commercieel succes en artistieke integriteit zijn slechts enkele van de obstakels die ik tegenkom.

Maar ondanks de moeilijkheden blijf ik geloven in mijn missie. Ik geloof dat kunst de kracht heeft om de wereld te veranderen, om mensen te raken en te inspireren. En dat is wat mij drijft.

Ik werk hard, ik leer voortdurend en ik blijf groeien. Ik neem deel aan tentoonstellingen, exposeer mijn werk in galeries en verkoop mijn kunst aan liefhebbers over de hele wereld. Maar het belangrijkste is dat ik trouw blijf aan mezelf en aan mijn visie.

Leven voor wat ik creëer is niet altijd gemakkelijk, maar het is de enige manier waarop ik wil leven. Het is een leven vol passie, betekenis en voldoening. En ik hoop dat mijn kunstwerken dat ook kunnen overbrengen op anderen.

nl_NL