Om te doen wat je doet, wees wie je bent en leef voor wat je creëert. Dat is mijn missie, mijn droom maar ook mijn realiteit. Mijn gegeven talent gebruiken om kunstwerken te maken van uitstekende kwaliteit, die de tand des tijds doorstaan en als een aanwinst in ieders huis zullen worden beschouwd. Iets om te koesteren. Om te kunnen zeggen: ‘Ik ben een kunstenaar!’ Met elke vezel van mijn wezen, in hart en nieren.

Als kunstenaar is het mijn passie om de wereld om me heen te observeren en deze observaties om te zetten in prachtige kunstwerken. Ik geloof dat kunst de kracht heeft om emoties op te roepen, verhalen te vertellen en de ziel te voeden. Het is mijn doel om mijn kunstwerken een betekenisvolle boodschap mee te geven, zodat ze een diepe impact kunnen hebben op degenen die ze ervaren.

Ik ben gezegend met een talent voor schilderen, en ik ben vastbesloten om dit talent ten volle te benutten. Ik besteed urenlang aan het perfectioneren van mijn techniek, het experimenteren met verschillende stijlen en het ontdekken van nieuwe manieren om mezelf uit te drukken. Ik geloof dat het belangrijk is om voortdurend te blijven groeien en evolueren als kunstenaar, om altijd nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn grenzen te verleggen.

Maar het leven van een kunstenaar is niet altijd rozengeur en maneschijn. Er zijn momenten van twijfel en onzekerheid, waarin ik mezelf afvraag of ik wel goed genoeg ben, of mijn kunstwerken wel gewaardeerd zullen worden. Maar ik laat me niet ontmoedigen. Ik geloof in mezelf en in mijn kunst, en ik weet dat er altijd mensen zullen zijn die mijn werk waarderen en erdoor geraakt worden.

Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om mijn passie te volgen en mijn kunstwerken met anderen te delen. Het is een voorrecht om te kunnen doen waar ik van hou en tegelijkertijd anderen te inspireren en te raken. Ik hoop dat mijn kunstwerken een bron van vreugde en inspiratie zullen zijn voor iedereen die ze ziet.

nl_NL