Om te doen wat je doet, wees wie je bent en leef voor wat je creëert. Dat is mijn missie, mijn droom maar ook mijn realiteit. Mijn gegeven talent gebruiken om kunstwerken te maken van uitstekende kwaliteit, die de tand des tijds doorstaan en als een aanwinst in ieders huis zullen worden beschouwd. Iets om te koesteren. Om te kunnen zeggen: ‘Ik ben een kunstenaar!’ Met elke vezel van mijn wezen, in hart en nieren.

Als kunstenaar is het mijn passie om mijn creativiteit tot uiting te brengen in mijn kunstwerken. Ik geloof dat kunst een krachtig medium is dat emoties kan oproepen, mensen kan inspireren en een diepe betekenis kan geven aan de ruimte waarin het wordt tentoongesteld.

Ik heb altijd al een artistieke ziel gehad, zelfs als kind. Kleuren, vormen en texturen fascineerden me en ik kon urenlang bezig zijn met tekenen en schilderen. Naarmate ik ouder werd, groeide mijn liefde voor kunst en besefte ik dat dit mijn roeping was.

Ik heb mijn talent gevoed en ontwikkeld door middel van formele opleidingen en door te experimenteren met verschillende technieken en materialen. Ik heb geleerd om mijn eigen stijl te ontwikkelen en mijn unieke stem te vinden in de kunstwereld.

Maar het leven van een kunstenaar is niet altijd gemakkelijk. Het vergt toewijding, doorzettingsvermogen en een dikke huid. Kunst is subjectief en niet iedereen zal mijn werk waarderen of begrijpen. Maar dat weerhoudt me er niet van om door te gaan. Ik geloof in mezelf en in mijn kunst.

Ik put inspiratie uit de wereld om me heen, uit de natuur, uit mensen en uit mijn eigen emoties. Mijn kunstwerken zijn een weerspiegeling van mijn innerlijke wereld en mijn persoonlijke reis. Ze vertellen verhalen en roepen gevoelens op. Ik hoop dat mijn kunst mensen raakt en hen in staat stelt om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en zich te verbinden met iets groters dan henzelf.

Als kunstenaar is het belangrijk om jezelf constant uit te dagen en te blijven groeien. Ik blijf experimenteren met nieuwe technieken en materialen, en ik sta open voor nieuwe ideeën en perspectieven. Ik geloof dat kunst nooit af is, het is een voortdurende evolutie.

Ik ben dankbaar dat ik mijn passie kan volgen en mijn kunst met anderen kan delen. Het is een voorrecht om mijn werk in galerijen en tentoonstellingen te kunnen tonen, en om mensen te ontmoeten die mijn werk waarderen en erdoor worden geraakt.

Leef je passie. Wees wie je bent. En leef voor wat je creëert. Dat is mijn motto als kunstenaar, en ik hoop dat ik anderen kan inspireren om hetzelfde te doen.

nl_NL