Om te doen wat je doet, wees wie je bent en leef voor wat je creëert. Dat is mijn missie, mijn droom maar ook mijn realiteit. Mijn gegeven talent gebruiken om kunstwerken te maken van uitstekende kwaliteit, die de tand des tijds doorstaan en als een aanwinst in ieders huis zullen worden beschouwd. Iets om te koesteren. Om te kunnen zeggen: ‘Ik ben een kunstenaar!’ Met elke vezel van mijn wezen, in hart en nieren.

Als kunstenaar is het mijn passie om mijn creativiteit tot uiting te brengen en mijn eigen unieke stempel op de wereld te drukken. Het is een reis die begint met het ontdekken en omarmen van mijn ware zelf. Door trouw te blijven aan wie ik ben en te geloven in mijn eigen talent, kan ik mijn kunst tot leven brengen.

De kunstwerken die ik creëer, zijn een weerspiegeling van mijn innerlijke wereld. Ze zijn gevuld met emotie, betekenis en schoonheid. Mijn doel is om de kijker te raken, om een gevoel van verwondering en bewondering op te wekken. Ik wil dat mijn kunstwerken een bron van inspiratie zijn, een manier om de wereld op een andere manier te ervaren.

Om dit te bereiken, streef ik naar uitmuntendheid in mijn vak. Ik besteed veel tijd aan het verfijnen van mijn technieken en het ontwikkelen van mijn vaardigheden. Ik experimenteer met verschillende materialen en stijlen om mijn artistieke horizon te verbreden. Ik geloof dat een kunstenaar nooit stopt met leren en groeien.

Maar kunst is niet alleen voor mij. Het is iets dat gedeeld moet worden. Ik wil dat mijn kunstwerken een plek vinden in de huizen en harten van mensen. Ik wil dat ze een bron van vreugde en inspiratie zijn voor anderen. Daarom is het belangrijk voor mij om mijn werk tentoon te stellen en deel te nemen aan kunstbeurzen en exposities.

Als kunstenaar is het niet altijd gemakkelijk. Er zijn momenten van twijfel en onzekerheid. Maar ik geloof dat het de moeite waard is. Het is de passie en de liefde voor kunst die me voortdrijft. Het is de voldoening van het creëren van iets unieks en waardevols.

Dus hier sta ik, klaar om mijn missie voort te zetten. Om kunst te maken die mensen raakt, inspireert en betovert. Om mijn stempel op de wereld te drukken en te zeggen: ‘Dit is wie ik ben. Ik ben een kunstenaar.’

nl_NL